woensdag 3 april 2013

Uilkaartje

Vandaag niet een maar twee keer een post op me blog. Voor de bevalling freubelde ik ook nog deze kaart in elkaar. Gewoon voor in de voorraad. ( daar kan je er geen genoeg van hebben )



Het zonnetje schijnt hier steeds meer bij ons via de tuin bij het huis naar binnen. Is het bij jullie vandaag ook zo zonnig. Het waait volgens mij nog wel erg hard ondanks de zon. 

Dit kaartje is gemaakt met crumb cake cardstock en de witte cardstock al basis. Ik heb gebruik gemaakt van de honeycomb embossing folder om relief aan te brengen in de crumb cake cardstock. 
Achter het het uiltje heb ik een stempel afgedrukt uit het oh hello set en ook het bloemetje komt uit deze set. Het hartje heb ik uitgestanst met de bijpassende framelits van het hearts a flutter set. En uit dat set komt uit de hartjes stempel. Het tekstje is uit het itty bitty banners set. En de uil is in elkaar gezet met de uilen pons. 





Een verjaardagskadootje

Aanstaande 25 mei sta ik (als alles weer meezit met de gezondheid, maar daar ga ik gewoon van uit) op een Summer fair in Hoogeveen. Binnenkort volgt er meer informatie. Ik probeer me daar al rustig op voor te bereiden door het een en ander te maken.

Ik maakte daarom dit verjaardags kadootje met de spulletjes van Stampin Up.





Ik heb gebruik gemaakt van de Hearts a flutter set met de framelits. Ik heb met het inkt van Su gewoon op het houten hartje gestempels en zoals je ziet lukt dat erg goed. De tekst is uit het Itty Bitty banners set, en het bloemetje uit de oh hello stempelset. Voor het papier heb ik gebruik gemaakt van de very vanilla cardstock en met de honeycomb embossingfolder een relief in gemaakt. De kleuren inkt die ik heb gebruikt zijn early espresso, lucky limeade en crumb cake.

bedankt voor je bezoekje